Opremimo sobu za probe Omladinskog centra Zaječar

Želimo da prikupimo sredstva za kupovinu osnovne opreme potrebne za sobu za probe u Omladinskom centru. Ovo će pomoći lokalnim bendovima da unaprede svoju svirku i dalje se razvijaju. 

Cilj projekta

Soba za probe Omladinskog centra već predstavlja kultno mesto u novijoj istoriji lokalne rock'n'roll scene u Zaječaru. Kroz ovaj prostor je prošlo na desetine bendova koji su ga koristili za održavanje proba. Soba ima i regionalni značaj pošto u njemu često vežbaju i bendovi iz okolnih gradova, pre svega Bora i Knjaževca. Jedini nedostatak ovog prostora jeste oprema - usled nedostatka bubnja, pojačala i mikrofona, muzčari su primorani da nose svoju opremu, te ovaj prostor ponekad liči na magacin što otežava njegovo funkcionisanje i muzičke probe bendova. Takođe, nepostojanje osnovne opreme u ovom prostoru onemogućava najmlađe bendova, čiji članovi ne poseduju svoja pojačala ili set bubnjeva, da probaju i razvijaju se. Nabavka najosnovnije opreme bi značajno olakšala funkcionisanje sobe za probe Omladinskog centra i nemerljivo doprinelo razvoju trenutne muzičke scene u Zaječaru. Svakako, oprema bi posebno bila važna za mlade ljude koji tek kreću sa sviranjem. Kroz ovu kampanju nameravamo da prikupimo 150.000 RSD od kojih bi kupili polovan set bubnjeva, 2 polovna gitarska i jedno bas pojačalo, kao i dodatnu, neophodnu opremu kao što su mikrofoni, stalci i kablovi. Pomozite nam da Zaječar opravda svoj nadimak - grad roka!

Donirajte

Prikupljena sredstva

Trenutno prikupljeno 0 Ukupno potrebno 150000
Donirajte

Pokretač inicijative:

Nikola Jovanović
Grljan bb

Autentičnost i verodostojnost:

Za autentičnost i verodostojnost lokalnih inicijativa koje prikupljaju sredstva putem ove platforme garantuje Fondacija Iskorak.