Pomozimo lečenje 50 napuštenih životinja u Zaječaru

Udruženje za brigu o životinjama Timočke krajine Beta nastoji da prikupi 200.000 RSD kako bi pokrila troškove lečenja sve većeg broj bolesnih napuštenih životinja na ulicama Zaječara.

 

Cilj projekta

Mi smo ogranizacija za pomoc napuštenim životinjama, koja već 9 godina radi na smanjenju broja, kao i pružanju medicinske pomoci napuštenim životinjama u Zaječaru i okolini. Tokom ovog perioda je preko 4500 životinja uz našu pomoć bilo tretirano od strane veterinara. U poslednjih nekoliko meseci, sve je vise napuštenih životinja koji imaju kožne bolesti, viruse ili koje bivaju otrovane. Bez naše pomoći, ne bi imale šanse da prežive. Kroz ovu inivijativu, želimo da sakupimo sredstva za lečenje ukupno 50 životinja koje boluju od različitih oboljenja. Svaka uplata je dragocena i ohrabruje nas za dalje izazove i pomoc  zivotinjama koje nemaju nikoga. Ovim putem pokusavamo da sakupimo 200.000 dinara. 

Donirajte

Prikupljena sredstva

Trenutno prikupljeno 8000 Ukupno potrebno 200000
Donirajte

Pokretač inicijative:

Ivana Đokić, Udruženje Beta Zaječar

Autentičnost i verodostojnost:

Za autentičnost i verodostojnost lokalnih inicijativa koje prikupljaju sredstva putem ove platforme garantuje Fondacija Iskorak.