Pomoć za lečenje Nikodine Živić!

 

 

Maloj Nikodini Živić iz Zvezdana kod Zaječara je neophodna naša finansijska pomoć! Njoj je dijagnostifikovan strabizam i ukoliko ne ode na operaciju može doći do daljih komplikacija i slabljenja vida. 

 

Strabizam je poremećaj položaja oćiju - nemogućnost oba oka da istovremeno gledaju u istom pravcu - odnosno, u isti predmet posmatranja. Paralelni položaj očiju ima ogroman značaj za kvalitetan razvoj vida u detinjstvu, a tokom života omogućuje vidnu funkciju bez tegoba.

Ako se javi bilo koji poremećaj u ranom detinjstvu, poremeti se binokularni vid, oko koje ne fiksira “beži”, “skreće”, a ako je prepreka na oba oka javiće se i nistagmus (brzi, nevoljni pokreti očiju) sa dubokom slabovidošću.

 

Kako bi Nikodina nastavlia normalan život neophodna joj je operacija koja košta 177.000 dinara.

 

Nikodina je mlađa sestra Nemanje Živića, koji je nedavno operisan od iste bolesti, i zahvaljajući humanim ljudima i donacijama – dobio je priliku za normalno odrastanje.

 

HAJDE DA TU PRILIKU PRUŽIMO I NJEGOVOJ SESTRI – NIKODINI!

 

Svetlana i Dalibor, njihovi roditelji, nalaze se u lošoj finansijskoj situaciji, nisu u mogućnosti da finansiraju operaciju i neophodna im je pomoć. Zato molimo sve ljude dobre volje da pomognu i za Nikodininu operaciju doniraju koliko mogu.

Cilj projekta

Cilj nam je da prikupimo 177.000 dinara, koliko košta neophodna operacija.

Donirajte

Prikupljena sredstva

Trenutno prikupljeno 14500 Ukupno potrebno 177000
Donirajte

Pokretač inicijative:

Niikodina Živić
Zvezdan

Autentičnost i verodostojnost:

Za autentičnost i verodostojnost lokalnih inicijativa koje prikupljaju sredstva putem ove platforme garantuje Fondacija Iskorak.