Pomozimo lečenje napuštenih životinja u Zaječaru!

 

 

Mi smo udruženje za zaštitu životinja "Beta", iz Zaječara.

 

Već jedanaest godina radimo na smanjenju broja napuštenih životinja na ulicama grada i okoline. To činimo, pre svega, kroz edukaciju stanovništva, sterilizaciju i udomljavanje životinja.

 

Nalazimo ih bolesne, povređene, otrovane, maltretirane, uplašene, izgladnele. Često zahtevaju urgentnu pomoć veterinara, operativne zahvate ili dužu terapiju. Samo od početka 2021. godine, zahvaljujući našem radu - veterinarsku negu dobilo je preko 2.000 napuštenih životinja. Većina je potpuno oporavljena, a mnoge čekaju na udomljavanje.

 

Kako bismo nastavili da pomažemo napuštenim životinjama i omogućili im da dobiju neophodnu zdravstvenu negu i dom - potrebna nam je vaša pomoć!

 

Mi se finansiramo isključivo od donacija pojedinaca koji prepoznaju naš trud i posvećenost u pomaganju životinjama. Takav način finansiranja je nepredvidiv i sporadičan, dok napuštene životinje zahtevaju svakodnevni angažman I brigu.

 

Ukoliko nam pomognete da prikupimo sredstva kroz ovu akciju – moći ćemo da spasimo najmanje još 500 životinja sa ulice. 

Cilj projekta

Udruženje za zaštitu životinja "Beta" nastoji da prikupi 800.000 RSD kako bi pokrilo troškove lečenja sve većeg broja bolesnih napuštenih životinja na ulicama Zaječara.

Donirajte

Prikupljena sredstva

Trenutno prikupljeno 11000 Ukupno potrebno 800000
Donirajte

Pokretač inicijative:

Udruženje Beta Zaječar

Autentičnost i verodostojnost:

Za autentičnost i verodostojnost lokalnih inicijativa koje prikupljaju sredstva putem ove platforme garantuje Fondacija Iskorak.